There was an error in this gadget

Friday, 16 December 2011

tentang My BestFriend kat facebbok..;)

ok ini update ijan yang kedua..sorry la selame ini ijan tak update blog ini..bukan ape ijan tak ade idea nak update ape..hihi..sorry ye korang..ok hari ini,  ijan nak update My BestFriend dekat facebook..kitorang tak penah jumpe tapi kitorang kenal dekat laman web social 'facebook'..start situ kitorang kenal...name dye 'miey agashi' kat facebook la name sebenar nya ijan tak tahu..hihi..itu la My BestFriend kat facebook...Ini picture dia dengan bf dia 


lawa kan dia and bf dia lak handsome kan..
diaorang ini memang serasi la an,
bab kata pepatah
seperti pinang di belah dua..


Khas untuk My BestFriend di atas..ijan berharap hubungan korang dapat di kekal kan hingga ke atas pelamin k..untuk bf miey aku berharap kau jage la dia tu dengan elok2 ok aku tak mahu dia menangis lagi disebab kan laki..aku nak kau Happy kan dia dengan sedaya kau boleh...aku harap kau tak de la curang kan dia..dia seorang Kaum Hawa yang baik and seorang baik hati....so kau harus la setia dengan dia...aku berharap sangat kau setia dengan dia...And untuk miey lak miey start sekarang aku cube kurang kan chat dengan kau ..aku tak nak ganggu hubungan murni korang tu..aku mahu tengok korang kekal..biar pun aku kurang chat dengan kau miey tapi kau still kawan terbaik aku di facebook tu...so aku tak kan lupe doa untuk korang berdua hingga naik pelamin k semase aku sembahyang nanti..hihi...nanti kalau korang dah kahwin jangan lupe ajak aku tau..biar la jauh aku sanggup datang k...hihi..so sampai situ jer la aku berharap kepade kamu berdua aww..sebelum itu aku mahu minta maaf kot2 aku ade terkasar bahase dengan korang ke or terluka kan hati korang ke k..aku mahu minta maaf sebelum ajal aku tiba nanti..;)
 aku nak ucap kan selamat kekalan sehingga naik atas pelamin ok
from you friend ijan smarties ;)

Thursday, 15 September 2011

pasal diri saye..(^_^)

assalammuihalaikum...ni saye mahu cerite sikit tentang diri saye kat kamu semue..yelah matlumlah saye ni baru jer buat blog ni..xtawu sangat la nk buat tajuk per..hehe..so saye ni seorang pemalu la orang nye an..hehe..saye ni xleh cikit nak b'tentng mate nan kaum hawa uh..xkre la kawan ker ape ker an..mmg xleh...slaen an ibu saye sowg jer leh,,,hehe,,yelah mne xnye an..dlm adik beradik sye ni mne la ade adik perempuan,smue ny jantan-2 belake...so saye ni xbiase la nk b'ckp nan kaum hawa ni...niat mmg der nk b'kwn tpi di sbab an sye ni p'mlu owg ny..so xjd la sye nk b'kwn nan kaum hawa ni..haha...pade suatu ari uh sye der jmpe sowg perempuan ni..die bkn maen cun g uh..bab kte owg emg mantap la die uh..hehe..so sye ni cbe la nk knl nan dye ni,,tpi sye xleh nk buat sbb aty sye ni t'lalu mlu nk b'ckp face to face nan dye...wahh b'speaking lak sye ni an..haha!..2 lak kelemahan yg der di diri sye ni,,hehe,,bkn 2 sje kelemahan yg der di diri sye ni..kelemahan 1 g ni...sye ni ner la pndai nk wt ayat..sprti nk buat ayt uh jd klaka ker ape ker...emg lemh dlm bab-2 cm uh..haha..lg pon sye ni jnis bkn ske skit an aty perempuan..mmg xske..klaw boley sye nk epy an aty2 perempuan yg mcj nan sye..tpi di sbb an sye ni xreti nk buat ayt-2 yg cntek lg mletup..so sye buat ayt-2 biase jer la..xtahu la an..adakah ayt biase sye uh dpt xepy an aty mrke taw tdak..di sbb an 2 la sye xde tmn di dlm hdup sye ni...krn nan kelamahan yg der at sye ni...(^_^)..smpai di sini jer la citer sye..sbnar ny byk kelemahan sye g..tpi mls la nk citer..nnti pnjng lak citer sye ni.. hehe..
sye nk mnta maaf la law citer ni kurng mnarik an..yela sye emg dah xde idea nk citer per..hehe..so sye hrp kamu smue srnok la bce story diri sye ni,,,crte sye ni agk bosn sikit la an..xde bnde yg mnarik dlm citer sye ni..hehe..law kamu nk bce tntng mnarik nnti law sye update story g..huhu..yg untuk p'bkaan sje la an..ok trime ksh la krne m'bce stiry diri sye ni k..(^_^) (Y)