There was an error in this gadget

Friday, 16 December 2011

tentang My BestFriend kat facebbok..;)

ok ini update ijan yang kedua..sorry la selame ini ijan tak update blog ini..bukan ape ijan tak ade idea nak update ape..hihi..sorry ye korang..ok hari ini,  ijan nak update My BestFriend dekat facebook..kitorang tak penah jumpe tapi kitorang kenal dekat laman web social 'facebook'..start situ kitorang kenal...name dye 'miey agashi' kat facebook la name sebenar nya ijan tak tahu..hihi..itu la My BestFriend kat facebook...Ini picture dia dengan bf dia 


lawa kan dia and bf dia lak handsome kan..
diaorang ini memang serasi la an,
bab kata pepatah
seperti pinang di belah dua..


Khas untuk My BestFriend di atas..ijan berharap hubungan korang dapat di kekal kan hingga ke atas pelamin k..untuk bf miey aku berharap kau jage la dia tu dengan elok2 ok aku tak mahu dia menangis lagi disebab kan laki..aku nak kau Happy kan dia dengan sedaya kau boleh...aku harap kau tak de la curang kan dia..dia seorang Kaum Hawa yang baik and seorang baik hati....so kau harus la setia dengan dia...aku berharap sangat kau setia dengan dia...And untuk miey lak miey start sekarang aku cube kurang kan chat dengan kau ..aku tak nak ganggu hubungan murni korang tu..aku mahu tengok korang kekal..biar pun aku kurang chat dengan kau miey tapi kau still kawan terbaik aku di facebook tu...so aku tak kan lupe doa untuk korang berdua hingga naik pelamin k semase aku sembahyang nanti..hihi...nanti kalau korang dah kahwin jangan lupe ajak aku tau..biar la jauh aku sanggup datang k...hihi..so sampai situ jer la aku berharap kepade kamu berdua aww..sebelum itu aku mahu minta maaf kot2 aku ade terkasar bahase dengan korang ke or terluka kan hati korang ke k..aku mahu minta maaf sebelum ajal aku tiba nanti..;)
 aku nak ucap kan selamat kekalan sehingga naik atas pelamin ok
from you friend ijan smarties ;)

No comments:

Post a Comment